
Logo - OFERTY PUP
Opis zadań: obróbka wstępna surowców z zachowaniem ich wartości odżywczej; przeprowadzenie kontroli i degustacji przygotowanych potraw pod względem jakościowym i ilościowym przy wykorzystaniu zasad praktyki produkcyijnej i higienicznej; wykonywanie wszystkich czynnosci związanych z produkcją żywności zgodnie z planem HACCP Stłówki Miejskiej; uczestnictwo przy planowaniu jadłospisów wraz z dietetykiem StołówkiMiejskiej w oparciu o receptury potraw z uwzglednieniem podstawowych wartości odzywczych dla dzieci i mlodzieży szkolnej , a także konsumentów dorosłych; uczesnictwo w szkoleniach wewnetrznych organizowanych w StołówceMiejskiej w Grybowie z zakresu stosowania wymagań dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej oraz wdrażsystemu HACCP; plalnowanie pracy i przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno - sanitarnymi; samodzielne planowanie i koordynowanie pracy w kuchni; prowadzenie instruktażu w zakresie metod i technik sporzadzania wyrobów kulinarnych
Szczegóły
- Staż z urzędu pracy
- KUCHARZ
- Numer
- StPr/25/0783
- Dodane przez
- Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Grybów, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
- Opis zadań
- obróbka wstępna surowców z zachowaniem ich wartości odżywczej; przeprowadzenie kontroli i degustacji przygotowanych potraw pod względem jakościowym i ilościowym przy wykorzystaniu zasad praktyki produkcyijnej i higienicznej; wykonywanie wszystkich czynnosci związanych z produkcją żywności zgodnie z planem HACCP Stłówki Miejskiej; uczestnictwo przy planowaniu jadłospisów wraz z dietetykiem StołówkiMiejskiej w oparciu o receptury potraw z uwzglednieniem podstawowych wartości odzywczych dla dzieci i mlodzieży szkolnej , a także konsumentów dorosłych; uczesnictwo w szkoleniach wewnetrznych organizowanych w StołówceMiejskiej w Grybowie z zakresu stosowania wymagań dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej oraz wdrażsystemu HACCP; plalnowanie pracy i przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno - sanitarnymi; samodzielne planowanie i koordynowanie pracy w kuchni; prowadzenie instruktażu w zakresie metod i technik sporzadzania wyrobów kulinarnych
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- 1.000
- Zmianowość:
- jedna zmiana
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- 160.00
- Data rozpoczęcia:
- 17.09.2025
- Data zakończenia pracy:
- 16.02.2026
- Stypendium brutto
- 2 755,10 PLN
- System wynagradzania:
- -
- Zawód:
- kucharz*
Wymagania
- Konieczne:
- Wykształcenia: zasadnicze zawodowe,
- Inne:
- osoba sumienna, punktualna, pracowita
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- kontakt przez PUP
- Adres www
- -
- Sposób aplikowania
- za pośrednictwem urzędu
- Nazwa urzędu pracy
- Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
- Adres
- Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
- Osoba do kontaktu
- Grzegorz Lichoń
- Numer telefonu
- 18 353 63 07
- -