Grybów,

KUCHARZ

ID: 4415797

Logo - OFERTY PUP

Opis zadań: obróbka wstępna surowców z zachowaniem ich wartości odżywczej; przeprowadzenie kontroli i degustacji przygotowanych potraw pod względem jakościowym i ilościowym przy wykorzystaniu zasad praktyki produkcyijnej i higienicznej; wykonywanie wszystkich czynnosci związanych z produkcją żywności zgodnie z planem HACCP Stłówki Miejskiej; uczestnictwo przy planowaniu jadłospisów wraz z dietetykiem StołówkiMiejskiej w oparciu o receptury potraw z uwzglednieniem podstawowych wartości odzywczych dla dzieci i mlodzieży szkolnej , a także konsumentów dorosłych; uczesnictwo w szkoleniach wewnetrznych organizowanych w StołówceMiejskiej w Grybowie z zakresu stosowania wymagań dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej oraz wdrażsystemu HACCP; plalnowanie pracy i przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno - sanitarnymi; samodzielne planowanie i koordynowanie pracy w kuchni; prowadzenie instruktażu w zakresie metod i technik sporzadzania wyrobów kulinarnych

Szczegóły

  • Staż z urzędu pracy
  • KUCHARZ
  • Numer
  • StPr/25/0783
  • Dodane przez
  • Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach

Warunki pracy i płacy

  • Miejsce pracy:
  • Grybów, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
  • Opis zadań
  • obróbka wstępna surowców z zachowaniem ich wartości odżywczej; przeprowadzenie kontroli i degustacji przygotowanych potraw pod względem jakościowym i ilościowym przy wykorzystaniu zasad praktyki produkcyijnej i higienicznej; wykonywanie wszystkich czynnosci związanych z produkcją żywności zgodnie z planem HACCP Stłówki Miejskiej; uczestnictwo przy planowaniu jadłospisów wraz z dietetykiem StołówkiMiejskiej w oparciu o receptury potraw z uwzglednieniem podstawowych wartości odzywczych dla dzieci i mlodzieży szkolnej , a także konsumentów dorosłych; uczesnictwo w szkoleniach wewnetrznych organizowanych w StołówceMiejskiej w Grybowie z zakresu stosowania wymagań dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej oraz wdrażsystemu HACCP; plalnowanie pracy i przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno - sanitarnymi; samodzielne planowanie i koordynowanie pracy w kuchni; prowadzenie instruktażu w zakresie metod i technik sporzadzania wyrobów kulinarnych
  • Rodzaj umowy:
  • -
  • Wymiar etatu:
  • 1.000
  • Zmianowość:
  • jedna zmiana
  • Liczba godzin pracy w tygodniu:
  • 40.00
  • Liczba godzin pracy w miesiącu:
  • 160.00
  • Data rozpoczęcia:
  • 17.09.2025
  • Data zakończenia pracy:
  • 16.02.2026
  • Stypendium brutto
  • 2 755,10 PLN
  • System wynagradzania:
  • -
  • Zawód:
  • kucharz*

Wymagania

  • Konieczne:
  •    Wykształcenia: zasadnicze zawodowe,
      
  • Inne:
  • osoba sumienna, punktualna, pracowita

Dane pracodawcy

  • Pracodawca
  • kontakt przez PUP
  • Adres www
  • -
  • Sposób aplikowania
  • za pośrednictwem urzędu
  • Nazwa urzędu pracy
  • Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Adres
  • Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
  • Osoba do kontaktu
  • Grzegorz Lichoń
  • Numer telefonu
  • 18 353 63 07
  • E-mail
  • -