
Logo - OFERTY PUP
Zakres obowiązków: Przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Pobieranie z magazynu surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych ich obróbka wstępna (ręczna, mechaniczna, termiczna) oraz zabezpieczanie przed zepsuciem; Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; Sporządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnych; Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
Szczegóły
- Oferta pracy
- KUCHARZ (OFERTA PRACY PO STAŻU)
- Numer
- StPr/25/0534
- Dodane przez
- Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
- Zakres obowiązków
- Przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Pobieranie z magazynu surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych ich obróbka wstępna (ręczna, mechaniczna, termiczna) oraz zabezpieczanie przed zepsuciem; Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; Sporządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnych; Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- 1.000
- Zmianowość:
- jedna zmiana
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- 160.00
- Data rozpoczęcia:
- 12.07.2025
- Data zakończenia pracy:
- -
- Wynagrodzenie brutto
- od 4 666 PLN
- System wynagradzania:
- Czasowy ze stawką miesięczną
- Zawód:
- kucharz*
Wymagania
- Konieczne:
- Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 4),
Wykształcenia: zasadnicze zawodowe,
- Inne:
- Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; Komunikatywność; Wysoka kultura osobista; Zdolność do wysiłku fizycznego.
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- kontakt przez PUP
- Adres www
- -
- Sposób aplikowania
- za pośrednictwem urzędu
- Nazwa urzędu pracy
- Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
- Adres
- Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
- Osoba do kontaktu
- Grzegorz Lichoń
- Numer telefonu
- 18 353 63 07
- -