
Logo - OFERTY PUP
Zakres obowiązków: - Obróbka warzyw, owoców i produktów do posiłków. Przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem i wytycznymi żywienia. Porcjowaniu i wydawania posiłków. Przestrzegania zasad technologii wytwarzania, estetyki, przepisów sanitarno-higienicznych. Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy, pomieszczeniach kuchni, obieralni i magazynów itp. Mycie i wyparzanie naczyń. Rzetelne wykonywanie powierzonej pracy i dbanie o właściwe gospodarowanie produktami.- Praca w godzinach: 5:30-13:30. Praca również w niedzielę + dni świąteczne (dyżury naprzemiennie z innymi pracownikami), ale wszystkie soboty są dniami wolnymi od pracy.
Szczegóły
- Oferta pracy
- POMOC KUCHENNA
- Numer
- StPr/25/1248
- Dodane przez
- Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Leopolda 1-3, 40-189 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
- Zakres obowiązków
- - Obróbka warzyw, owoców i produktów do posiłków. Przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem i wytycznymi żywienia. Porcjowaniu i wydawania posiłków. Przestrzegania zasad technologii wytwarzania, estetyki, przepisów sanitarno-higienicznych. Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy, pomieszczeniach kuchni, obieralni i magazynów itp. Mycie i wyparzanie naczyń. Rzetelne wykonywanie powierzonej pracy i dbanie o właściwe gospodarowanie produktami.- Praca w godzinach: 5:30-13:30. Praca również w niedzielę + dni świąteczne (dyżury naprzemiennie z innymi pracownikami), ale wszystkie soboty są dniami wolnymi od pracy.
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- 1.000
- Zmianowość:
- jedna zmiana
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- -
- Data rozpoczęcia:
- 27.05.2025
- Data zakończenia pracy:
- -
- Wynagrodzenie brutto
- od 4 812 PLN
- System wynagradzania:
- Czasowy ze stawką miesięczną
- Zawód:
- pomoc kuchenna
Wymagania
- Konieczne:
- Wykształcenia: zasadnicze zawodowe,
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, - Inne:
- Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie z zakresu gastronomii. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana umiejętność przygotowywania od podstaw pełnowartościowych posiłków wg. jadłospisu dla grupy 70-80 osób. Wymagana niekaralność (przy podjęciu pracy wymagane zaświadczenie).
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- CENTRUM ADMINISTRACYJNE "WSPIERANIE W ROZWOJU"
- Adres www
- http://www.jadwizanki.com
- Sposób aplikowania
- bezpośrednio do pracodawcy
- Nazwa urzędu pracy
- Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
- Adres
- Leopolda 1-3, 40-189 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
- Osoba do kontaktu
- Danuta Mryka
- Numer telefonu
- 32-258-10-54, 604-415-516
- wspieranie-w-rozwoju@wp.pl