
Logo - OFERTY PUP
Zakres obowiązków: Zapoznanie się z Zakładowym Kodeksem Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz przestrzeganie zasad GMP i GHP w nim zawartych. Dostarczanie półproduktów, produktów i podawanie ich obróbce wstępnej i wtórnej zgodnie z zasadami GMP i GHP. Sporządzanie posiłków w oparciu o jadłospis dekadowy, według ustalonych norm i receptur kulinarnych z uwzględnieniem walorów smakowych, dbanie o jakość przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków. Zmywanie i dezynfekcja naczyń zgodnie z instrukcjami HACCP. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Zachowywanie wymaganej czystości w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych. Zachowanie wymaganej czystości sprzętu kuchennego.
Szczegóły
- Oferta pracy
- KUCHARZ
- Numer
- StPr/25/0251
- Dodane przez
- Powiatowy Urząd Pracy w Myszkowie
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Poraj, powiat: myszkowski, woj: śląskie
- Zakres obowiązków
- Zapoznanie się z Zakładowym Kodeksem Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz przestrzeganie zasad GMP i GHP w nim zawartych. Dostarczanie półproduktów, produktów i podawanie ich obróbce wstępnej i wtórnej zgodnie z zasadami GMP i GHP. Sporządzanie posiłków w oparciu o jadłospis dekadowy, według ustalonych norm i receptur kulinarnych z uwzględnieniem walorów smakowych, dbanie o jakość przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków. Zmywanie i dezynfekcja naczyń zgodnie z instrukcjami HACCP. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Zachowywanie wymaganej czystości w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych. Zachowanie wymaganej czystości sprzętu kuchennego.
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- 1.000
- Zmianowość:
- dwie zmiany
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- 160.00
- Data rozpoczęcia:
- 12.05.2025
- Data zakończenia pracy:
- 11.08.2025
- Wynagrodzenie brutto
- od 5 548 PLN
- System wynagradzania:
- Czasowy ze stawką miesięczną
- Zawód:
- kucharz*
Wymagania
- Konieczne:
- Wykształcenia: zasadnicze branżowe, gastronomiczne,
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, doświadczenie w pracy w zespole, min. 1 rok doświadczenia w zawodzie (wymagany staż - lata: 1), inicjatywa, otwartość, doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- kontakt przez PUP
- Adres www
- -
- Sposób aplikowania
- za pośrednictwem urzędu
- Nazwa urzędu pracy
- Powiatowy Urząd Pracy w Myszkowie
- Adres
- Partyzantów 21, 42-300 Myszków, powiat: myszkowski, woj: śląskie
- Osoba do kontaktu
- Renata Szecówka
- Numer telefonu
- 343135020 w. 145
- renata.szecowka@myszkow.praca.gov.pl