Mysłowice,

POMOC KUCHENNA

ID: 4448804

Logo - OFERTY PUP

Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z jadłospisem ustalonym przez kucharza lub intendenta.-Wydawanie posiłków uczniom i pracownikom szkoły zgodnie z obowiązującymi zasadami higieny i bezpieczeństwa żywności.- Utrzymywanie czystości w kuchni, stołówce oraz pomieszczeniach pomocniczych (zmywalnia, magazyn, zaplecze).- Mycie i dezynfekcja naczyń, sztućców, sprzętu kuchennego oraz powierzchni roboczych.- Udział w przyjmowaniu i magazynowaniu dostaw artykułów spożywczych sprawdzanie jakości i terminów ważności produktów.- Segregacja i wynoszenie odpadów kuchennych zgodnie z zasadami gospodarki odpadami.- Dbanie o właściwe przechowywanie produktów spożywczych, półproduktów i gotowych potraw.- Wykonywanie poleceń kucharza lub intendenta związanych z bieżącą pracą kuchni.- Przestrzeganie zasad BHP, przeciwpożarowych oraz przepisów sanitarno-epidemiologicznych.Praca w godzinach 6:30-14:30.

Szczegóły

  • Oferta pracy
  • POMOC KUCHENNA
  • Numer
  • StPr/25/0453
  • Dodane przez
  • Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach

Warunki pracy i płacy

  • Miejsce pracy:
  • Armii Krajowej 30, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie
  • Zakres obowiązków
  • Pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z jadłospisem ustalonym przez kucharza lub intendenta.-Wydawanie posiłków uczniom i pracownikom szkoły zgodnie z obowiązującymi zasadami higieny i bezpieczeństwa żywności.- Utrzymywanie czystości w kuchni, stołówce oraz pomieszczeniach pomocniczych (zmywalnia, magazyn, zaplecze).- Mycie i dezynfekcja naczyń, sztućców, sprzętu kuchennego oraz powierzchni roboczych.- Udział w przyjmowaniu i magazynowaniu dostaw artykułów spożywczych sprawdzanie jakości i terminów ważności produktów.- Segregacja i wynoszenie odpadów kuchennych zgodnie z zasadami gospodarki odpadami.- Dbanie o właściwe przechowywanie produktów spożywczych, półproduktów i gotowych potraw.- Wykonywanie poleceń kucharza lub intendenta związanych z bieżącą pracą kuchni.- Przestrzeganie zasad BHP, przeciwpożarowych oraz przepisów sanitarno-epidemiologicznych.Praca w godzinach 6:30-14:30.
  • Rodzaj umowy:
  • -
  • Wymiar etatu:
  • 1.000
  • Zmianowość:
  • jedna zmiana
  • Liczba godzin pracy w tygodniu:
  • 40.00
  • Liczba godzin pracy w miesiącu:
  • 160.00
  • Data rozpoczęcia:
  • 01.12.2025
  • Data zakończenia pracy:
  • -
  • Wynagrodzenie brutto
  • od 4 666 PLN
  • System wynagradzania:
  • Czasowy ze stawką miesięczną
  • Zawód:
  • pomoc kuchenna

Wymagania

  • Pożądane:
  •    Wykształcenia: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne,
      Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych,
  • Dodatkowe:
  • Zawody: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3),
        
  • Inne:
  • Wykształcenie zawodowe (mile widziane kierunkowe gastronomiczne).2. Doświadczenie zawodowe: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku pomocy kuchennej, w stołówce szkolnej, przedszkolnej lub innej placówce żywienia zbiorowego.3. Umiejętności, Uprawnienia: - Umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy,- Znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa pracy,- Sumienność, punktualność, odpowiedzialność,- Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne (tzw. książeczka sanepidowska).

Dane pracodawcy

  • Pracodawca
  • Szkoła Podstawowa nr 9
  • Adres www
  • -
  • Sposób aplikowania
  • bezpośrednio do pracodawcy
  • Nazwa urzędu pracy
  • Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach
  • Adres
  • Armii Krajowej 30, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie
  • Osoba do kontaktu
  • -
  • Numer telefonu
  • 32 222 54 39
  • E-mail
  • sekretariat@sp9myslowice.pl