Logo - OFERTY PUP
Zakres obowiązków: Przygotowanie i obróbka składników: odpowiedzialność za staranne i higieniczne przygotowanie półproduktów (mycie, krojenie, porcjowanie) oraz obróbkę termiczną (gotowanie, smażenie, pieczenie) zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami jakości.Realizacja zamówień i dbałość o estetykę dań: sprawna i terminowa realizacja zamówień klienta w trakcie serwisu (mise en place, wydawka), z zachowaniem wysokiej jakości smaku i estetycznego, zgodnego ze standardami firmy, sposobu prezentacji potraw.Utrzymanie porządku i higieny stanowiska pracy: codzienne dbanie o czystość, porządek i dezynfekcję stanowiska pracy, sprzętu oraz narzędzi kuchennych, w ścisłej zgodzie z zasadami HACCP oraz przepisami sanitarnymi.Kontrola zapasów i minimalizacja strat: monitorowanie stanów magazynowych.Praca w godz. 10:00-20:00.Po okresie próbnym umowa o pracę na rok.
Szczegóły
- Oferta pracy
- KUCHARZ
- Numer
- StPr/25/5339
- Dodane przez
- Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Jarzębinowa 2, 32-010 Kocmyrzów, powiat: krakowski, woj: małopolskie
- Zakres obowiązków
- Przygotowanie i obróbka składników: odpowiedzialność za staranne i higieniczne przygotowanie półproduktów (mycie, krojenie, porcjowanie) oraz obróbkę termiczną (gotowanie, smażenie, pieczenie) zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami jakości.Realizacja zamówień i dbałość o estetykę dań: sprawna i terminowa realizacja zamówień klienta w trakcie serwisu (mise en place, wydawka), z zachowaniem wysokiej jakości smaku i estetycznego, zgodnego ze standardami firmy, sposobu prezentacji potraw.Utrzymanie porządku i higieny stanowiska pracy: codzienne dbanie o czystość, porządek i dezynfekcję stanowiska pracy, sprzętu oraz narzędzi kuchennych, w ścisłej zgodzie z zasadami HACCP oraz przepisami sanitarnymi.Kontrola zapasów i minimalizacja strat: monitorowanie stanów magazynowych.Praca w godz. 10:00-20:00.Po okresie próbnym umowa o pracę na rok.
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- 1.000
- Zmianowość:
- jedna zmiana
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- -
- Data rozpoczęcia:
- 01.11.2025
- Data zakończenia pracy:
- 31.01.2026
- Wynagrodzenie brutto
- od 4 666 PLN
- System wynagradzania:
- Czasowy ze stawką miesięczną
- Zawód:
- kucharz*
Wymagania
- Konieczne:
- Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2),
Wykształcenia: średnie branżowe,
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- Magdalena Kolasa
- Adres www
- www.pl
- Sposób aplikowania
- bezpośrednio do pracodawcy
- Nazwa urzędu pracy
- Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
- Adres
- Walerego Sławka 11/85, 31-998 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
- Osoba do kontaktu
- Magdalena Kolasa
- Numer telefonu
- 504 519 838
- magdalena.kolasa@korporacjakrakow.com