Logo - OFERTY PUP
Zakres obowiązków: * opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych;* organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych;* nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów żywnościowych i utrzymania reżimu technologicznego artykułów spożywczych na każdym etapie produkcji,* nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców, półproduktów, dodatków itp., kontrolowanie ich ilości, jakości;* nadzorowanie i przeprowadzanie procesów produkcyjnych z wykorzystaniem maszyn, urządzeń lub linii produkcyjnych * wykonywanie specjalistycznych analiz surowców, półproduktów i produktów gotowych * przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów* prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji
Szczegóły
- Oferta pracy
 - TECHNOLOG
 - Numer
 - StPr/25/0530
 - Dodane przez
 - Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
 
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
 - Rajcza 504a, 34-300 Rajcza, powiat: żywiecki, woj: śląskie
 - Zakres obowiązków
 - * opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych;* organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych;* nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów żywnościowych i utrzymania reżimu technologicznego artykułów spożywczych na każdym etapie produkcji,* nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców, półproduktów, dodatków itp., kontrolowanie ich ilości, jakości;* nadzorowanie i przeprowadzanie procesów produkcyjnych z wykorzystaniem maszyn, urządzeń lub linii produkcyjnych * wykonywanie specjalistycznych analiz surowców, półproduktów i produktów gotowych * przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów* prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji
 - Rodzaj umowy:
 - -
 - Wymiar etatu:
 - 1.000
 - Zmianowość:
 - jedna zmiana
 - Liczba godzin pracy w tygodniu:
 - 40.00
 - Liczba godzin pracy w miesiącu:
 - -
 - Data rozpoczęcia:
 - 02.11.2025
 - Data zakończenia pracy:
 - -
 - Wynagrodzenie brutto
 - od 10 000 PLN
 - System wynagradzania:
 - Czasowy ze stawką miesięczną
 - Zawód:
 - technik technologii żywności*
 
Wymagania
- Konieczne:
 -     Wykształcenia: wyższe (w tym licencjat), 
Języki: polski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany,
Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole, egzamin z zakresu znajomości podstawowych zagadnień higieny przy produkcji żywności, podstawowa znajomośc microsoft office i poruszanie się w internecie, - Inne:
 - [Umiejętność 2] : umiejętności analityczne, znajomość tematyki żywieniowej[Umiejętność 1] : doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku i w podobnej branży[Inne] : -mile widziane doświadczanie zawodowe
 
Dane pracodawcy
- Pracodawca
 - ZAKŁAD MIĘSNY RAJCZA EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁK JAWNA
 - Adres www
 - -
 - Sposób aplikowania
 - bezpośrednio do pracodawcy
 - Nazwa urzędu pracy
 - Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
 - Adres
 - 504 "A", 34-370 Rajcza, powiat: żywiecki, woj: śląskie
 - Osoba do kontaktu
 - Paweł Barcik
 - Numer telefonu
 - 500195195
 - BIURO@ZMRAJCZA.PL