
Logo - OFERTY PUP
Opis zadań: 1. Zapoznanie z przepisami bhp i p.poż obowiązującymi w jednostce .2. Zapoznanie z regulaminem pracy.3. Zapoznanie z procedurami ochrony danych osobowych w szkole.4. lnstruktaż stanowiskowy.5. Wykonywanie poleceń szefa kuchni.6. Współpraca z innymi pracownikami kuchni.7. Przygotowywanie produktów do sporządzania potraw.8. Pomoc przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków .9. Dbałość o prawidłowe przechowywanie materiałów i produktów spożywczych.10. Zabezpieczanie produktów przed zepsuciem.11. Sprawdzanie terminu przydatności do spożycia produktów.12. Pomoc przy obróbce ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców.13. Pomoc przy przygotowywaniu potraw.14. Pobór próbek do celów sanitarno - epidemiologicznych.15. Utrzymanie porządku w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych.16. Prowadzenie ewidencji pomiaru temperatury posiłków.17. Prowadzenie rejestracji przebiegu procesu produkcji.18. Zapoznanie ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa ich użytkowania.19. Mycie i czyszczenie naczyń, urządzeń i sprzętu kuchennego.20. Organizacja pracy na zajmowanym stanowisku zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy.21. Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy oraz przestrzeganie wymogów sanitarnych i BHP.Staż w Nawojowej w godz. 7.00-15.00
Szczegóły
- Staż z urzędu pracy
- POMOC KUCHENNA
- Numer
- StPr/25/1409
- Dodane przez
- Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Nawojowa, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
- Opis zadań
- 1. Zapoznanie z przepisami bhp i p.poż obowiązującymi w jednostce .2. Zapoznanie z regulaminem pracy.3. Zapoznanie z procedurami ochrony danych osobowych w szkole.4. lnstruktaż stanowiskowy.5. Wykonywanie poleceń szefa kuchni.6. Współpraca z innymi pracownikami kuchni.7. Przygotowywanie produktów do sporządzania potraw.8. Pomoc przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków .9. Dbałość o prawidłowe przechowywanie materiałów i produktów spożywczych.10. Zabezpieczanie produktów przed zepsuciem.11. Sprawdzanie terminu przydatności do spożycia produktów.12. Pomoc przy obróbce ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców.13. Pomoc przy przygotowywaniu potraw.14. Pobór próbek do celów sanitarno - epidemiologicznych.15. Utrzymanie porządku w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych.16. Prowadzenie ewidencji pomiaru temperatury posiłków.17. Prowadzenie rejestracji przebiegu procesu produkcji.18. Zapoznanie ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa ich użytkowania.19. Mycie i czyszczenie naczyń, urządzeń i sprzętu kuchennego.20. Organizacja pracy na zajmowanym stanowisku zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy.21. Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy oraz przestrzeganie wymogów sanitarnych i BHP.Staż w Nawojowej w godz. 7.00-15.00
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- 1.000
- Zmianowość:
- jedna zmiana
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- 160.00
- Data rozpoczęcia:
- 13.10.2025
- Data zakończenia pracy:
- 12.02.2026
- Stypendium brutto
- 2 755,10 PLN
- System wynagradzania:
- -
- Zawód:
- pomoc kuchenna
Wymagania
- Konieczne:
- Wykształcenia: zasadnicze zawodowe,
- Inne:
- techniczne, policealneKomunikatywność, odpowiedzialność, sumienność, punktualność, podzielność uwagi, współdziałanie i współpraca w grupie, chęć poszerzania wiedzy, zdolności manualne, sprawność fizyczna
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- kontakt przez PUP
- Adres www
- -
- Sposób aplikowania
- za pośrednictwem urzędu
- Nazwa urzędu pracy
- Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
- Adres
- Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
- Osoba do kontaktu
- Wioletta Łatka
- Numer telefonu
- 184144922
- -