
Logo - OFERTY PUP
Opis zadań: przeszkolenie z zakresu bhp i ppoż,przeszkolenie w zakresie zasad i zachowania tajemnicy służbowej,przeszkolenie z zakresu ochrony danych osobowych,obróbka wstępna surowców z zachowaniem ich wartości odżywczej,przeprowadzanie kontroli i degustacji przygotowanych potraw pod względemjakościowym i ilościowym przy wykorzystaniu zasad dobrej praktyki produkcyjnej ihigienicznej,wykonywanie wszystkich czynności związanych z produkcją żywności zgodnie zplanem HACCP Stołówki Miejskiej, uczestnictwo przy planowaniu jadłospisów wraz z dietetykiem Stołówki Miejskiej woparciu o receptury potraw z uwzględnieniem podstawowych wartości odżywczych dla dzieci i młodzieży szkolnej, a także konsumentów dorosłych,uczestnictwo w szkoleniach wewnętrznych organizowanych w Stołówce Miejskiej wGrybowie z zakresu stosowania wymagań dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej oraz wdrażania systemu HACCP,planowanie pracy i przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogamihigieniczno-sanitarnymi,samodzielne planowanie i koordynowanie pracy w kuchni prowadzenie instruktażu w zakresie metod i technik sporządzania wyrobów kulinarnych,organizowanie porcjowania i wydawania posiłków w podległych Stołówce MiejskiejPunktach Wydawania Posiłków /Placówki Oświatowej.obsługa maszyn i urządzeń znajdujących się na terenie zakładu Stołówki Miejskiej w Grybowie oraz Punktach Wydawania Posiłków.obsługa klientów Stołówki Miejskiej w oparciu o podstawowe zasady marketingowe.Staż w Grybowie w godz. 7.00-15.00
Szczegóły
- Staż z urzędu pracy
- KUCHARZ
- Numer
- StPr/25/1219
- Dodane przez
- Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Grybów, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
- Opis zadań
- przeszkolenie z zakresu bhp i ppoż,przeszkolenie w zakresie zasad i zachowania tajemnicy służbowej,przeszkolenie z zakresu ochrony danych osobowych,obróbka wstępna surowców z zachowaniem ich wartości odżywczej,przeprowadzanie kontroli i degustacji przygotowanych potraw pod względemjakościowym i ilościowym przy wykorzystaniu zasad dobrej praktyki produkcyjnej ihigienicznej,wykonywanie wszystkich czynności związanych z produkcją żywności zgodnie zplanem HACCP Stołówki Miejskiej, uczestnictwo przy planowaniu jadłospisów wraz z dietetykiem Stołówki Miejskiej woparciu o receptury potraw z uwzględnieniem podstawowych wartości odżywczych dla dzieci i młodzieży szkolnej, a także konsumentów dorosłych,uczestnictwo w szkoleniach wewnętrznych organizowanych w Stołówce Miejskiej wGrybowie z zakresu stosowania wymagań dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej oraz wdrażania systemu HACCP,planowanie pracy i przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogamihigieniczno-sanitarnymi,samodzielne planowanie i koordynowanie pracy w kuchni prowadzenie instruktażu w zakresie metod i technik sporządzania wyrobów kulinarnych,organizowanie porcjowania i wydawania posiłków w podległych Stołówce MiejskiejPunktach Wydawania Posiłków /Placówki Oświatowej.obsługa maszyn i urządzeń znajdujących się na terenie zakładu Stołówki Miejskiej w Grybowie oraz Punktach Wydawania Posiłków.obsługa klientów Stołówki Miejskiej w oparciu o podstawowe zasady marketingowe.Staż w Grybowie w godz. 7.00-15.00
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- 1.000
- Zmianowość:
- jedna zmiana
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- 160.00
- Data rozpoczęcia:
- 01.09.2025
- Data zakończenia pracy:
- 31.12.2025
- Stypendium brutto
- 2 755,10 PLN
- System wynagradzania:
- -
- Zawód:
- kucharz*
Wymagania
- Konieczne:
- Wykształcenia: zasadnicze zawodowe,
- Inne:
- zdolność do wysiłku fizycznego, dokładność i spostrzegawczość
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- kontakt przez PUP
- Adres www
- -
- Sposób aplikowania
- za pośrednictwem urzędu
- Nazwa urzędu pracy
- Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
- Adres
- Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
- Osoba do kontaktu
- Wacław ORLECKI
- Numer telefonu
- 184149423
- -