Gorlice,

KUCHARZ (OFERTA PRACY PO STAŻU)

ID: 4375586

Logo - OFERTY PUP

Zakres obowiązków: Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; Obróbka wstępna surowców; Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; Sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; Porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.

Szczegóły

  • Oferta pracy
  • KUCHARZ (OFERTA PRACY PO STAŻU)
  • Numer
  • StPr/25/0646
  • Dodane przez
  • Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach

Warunki pracy i płacy

  • Miejsce pracy:
  • Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
  • Zakres obowiązków
  • Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; Obróbka wstępna surowców; Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; Sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; Porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
  • Rodzaj umowy:
  • -
  • Wymiar etatu:
  • 0.500
  • Zmianowość:
  • jedna zmiana
  • Liczba godzin pracy w tygodniu:
  • 20.00
  • Liczba godzin pracy w miesiącu:
  • 80.00
  • Data rozpoczęcia:
  • 11.08.2025
  • Data zakończenia pracy:
  • -
  • Wynagrodzenie brutto
  • od 2 333 PLN
  • System wynagradzania:
  • Czasowy ze stawką miesięczną
  • Zawód:
  • kucharz*

Wymagania

  • Konieczne:
  • Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6),
      Wykształcenia: brak lub niepełne podstawowe,
      
  • Inne:
  • Wykształcenie bez znaczenia; staż pracy - 6 m-cy; komunikatywność; kultura osobista; dokładność; umiejętność pracy w grupie; umiejętność pracy pod presją czasu; dbałość o szczegóły

Dane pracodawcy

  • Pracodawca
  • kontakt przez PUP
  • Adres www
  • -
  • Sposób aplikowania
  • za pośrednictwem urzędu
  • Nazwa urzędu pracy
  • Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Adres
  • Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
  • Osoba do kontaktu
  • Katarzyna Przybyłowicz
  • Numer telefonu
  • 183536307
  • E-mail
  • sekretariat@gorlice.praca.gov.pl