
Logo - OFERTY PUP
Zakres obowiązków: 1. Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,2. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,3. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, 4. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,5. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,6. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami,7. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,8. Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Praca od poniedziałku do piątku oraz w soboty i niedziele w zależności od potrzeb, do ustalenia z kandydatem (średnio ok. 40h w tygodniu).
Szczegóły
- Oferta pracy
- KUCHARZ
- Numer
- StPr/25/0657
- Dodane przez
- Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- 3 Maja 122 a, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
- Zakres obowiązków
- 1. Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,2. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,3. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, 4. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,5. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,6. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami,7. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,8. Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Praca od poniedziałku do piątku oraz w soboty i niedziele w zależności od potrzeb, do ustalenia z kandydatem (średnio ok. 40h w tygodniu).
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- -
- Zmianowość:
- nie dotyczy
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- -
- Data rozpoczęcia:
- 24.06.2025
- Data zakończenia pracy:
- -
- Wynagrodzenie brutto
- od 30,50 PLN
- System wynagradzania:
- -
- Zawód:
- kucharz*
Wymagania
- Konieczne:
- Wykształcenia: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne,
- Inne:
- mile widziane doświadczenie w zawodzie
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA
- Adres www
- www.hotelediament.pl
- Sposób aplikowania
- bezpośrednio do pracodawcy
- Nazwa urzędu pracy
- Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
- Adres
- 3 Maja 122 a, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
- Osoba do kontaktu
- Wiktoria Ślizewska
- Numer telefonu
- 695 732 851
- lgamon@hotelediament.pl