
Logo - OFERTY PUP
Zakres obowiązków: * opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych;* organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych;* nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów żywnościowych i utrzymania reżimu technologicznego artykułów spożywczych na każdym etapie produkcji,* nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców, półproduktów, dodatków itp., kontrolowanie ich ilości, jakości;* nadzorowanie i przeprowadzanie procesów produkcyjnych z wykorzystaniem maszyn, urządzeń lub linii produkcyjnych * wykonywanie specjalistycznych analiz surowców, półproduktów i produktów gotowych * przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów* prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji
Szczegóły
- Oferta pracy
- TECHNOLOG
- Numer
- StPr/25/0324
- Dodane przez
- Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Rajcza 504a, 34-300 Rajcza, powiat: żywiecki, woj: śląskie
- Zakres obowiązków
- * opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych;* organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych;* nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów żywnościowych i utrzymania reżimu technologicznego artykułów spożywczych na każdym etapie produkcji,* nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców, półproduktów, dodatków itp., kontrolowanie ich ilości, jakości;* nadzorowanie i przeprowadzanie procesów produkcyjnych z wykorzystaniem maszyn, urządzeń lub linii produkcyjnych * wykonywanie specjalistycznych analiz surowców, półproduktów i produktów gotowych * przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów* prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- 1.000
- Zmianowość:
- jedna zmiana
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- -
- Data rozpoczęcia:
- 16.06.2025
- Data zakończenia pracy:
- -
- Wynagrodzenie brutto
- od 10 000 PLN
- System wynagradzania:
- Czasowy ze stawką miesięczną
- Zawód:
- technik technologii żywności*
Wymagania
- Konieczne:
- Wykształcenia: wyższe (w tym licencjat),
Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole, egzamin z zakresu znajomości podstawowych zagadnień higieny przy produkcji żywności, podstawowa znajomośc microsoft office i poruszanie się w internecie, - Inne:
- [Umiejętność 2] : umiejętności analityczne, znajomość tematyki żywieniowej[Umiejętność 1] : doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku i w podobnej branży[Inne] : -mile widziane doświadczanie zawodoweWymagana znajomość j. polskiego: w mowie: C1 - zaawansowany, w piśmie: C1 - zaawansowany
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- ZAKŁAD MIĘSNY "RAJCZA" EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁKA JAWNA
- Adres www
- zmrajcza.pl
- Sposób aplikowania
- bezpośrednio do pracodawcy
- Nazwa urzędu pracy
- Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
- Adres
- 504 "A", 34-370 Rajcza, powiat: żywiecki, woj: śląskie
- Osoba do kontaktu
- Paweł Barcik
- Numer telefonu
- 500195195
- BIURO@ZMRAJCZA.PL