
Logo - OFERTY PUP
Opis zadań: 1. Zapoznanie z zakładem, stanowiskami pracy i organizacją pracy na poszczególnych stanowiskach.2. Zapoznanie z zasadami HACCP, GMP I GHP oraz stosowanie ich w praktyce.3. Zapoznanie i obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych.4. Pomoc przy sporządzaniu potraw z warzyw, owoców i ziemniaków.5. Pomoc przy sporządzaniu potraw z mleka i jego przetworów.6. Pomoc przy sporządzaniu potraw z jaj smażonych i gotowanych.7. Pomoc przy sporządzaniu ciasta zarabianego w naczyniu.8. Pomoc przy sporządzaniu zup czystych i zagęszczanych.9. Pomoc przy sporządzaniu potraw jarskich i półmięsnych.10. Pomoc przy sporządzaniu potraw z mięsa, drobiu i ryb.11. Pomoc przy sporządzaniu wyrobów cukierniczych ( torty, rolady, mazurki itd. )12. Pomoc przy sporządzaniu wyrobów garmażeryjnych.13. Nauka dekorowania potraw.14. Pomoc przy przygotowaniu stołów konsumpcyjnych do przyjęć okolicznościowych.15. Nauka planowania i rozliczania produkcji.16. Przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej oraz ochrony środowiska podczas wykonywania zadań praktycznych.Staż w Nowym Sączu (Villa Jagiellońska) w godz. 9.00-17.00
Szczegóły
- Staż z urzędu pracy
- POMOC KUCHENNA
- Numer
- StPr/25/0813
- Dodane przez
- Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
- Opis zadań
- 1. Zapoznanie z zakładem, stanowiskami pracy i organizacją pracy na poszczególnych stanowiskach.2. Zapoznanie z zasadami HACCP, GMP I GHP oraz stosowanie ich w praktyce.3. Zapoznanie i obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych.4. Pomoc przy sporządzaniu potraw z warzyw, owoców i ziemniaków.5. Pomoc przy sporządzaniu potraw z mleka i jego przetworów.6. Pomoc przy sporządzaniu potraw z jaj smażonych i gotowanych.7. Pomoc przy sporządzaniu ciasta zarabianego w naczyniu.8. Pomoc przy sporządzaniu zup czystych i zagęszczanych.9. Pomoc przy sporządzaniu potraw jarskich i półmięsnych.10. Pomoc przy sporządzaniu potraw z mięsa, drobiu i ryb.11. Pomoc przy sporządzaniu wyrobów cukierniczych ( torty, rolady, mazurki itd. )12. Pomoc przy sporządzaniu wyrobów garmażeryjnych.13. Nauka dekorowania potraw.14. Pomoc przy przygotowaniu stołów konsumpcyjnych do przyjęć okolicznościowych.15. Nauka planowania i rozliczania produkcji.16. Przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej oraz ochrony środowiska podczas wykonywania zadań praktycznych.Staż w Nowym Sączu (Villa Jagiellońska) w godz. 9.00-17.00
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- 1.000
- Zmianowość:
- jedna zmiana
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- 160.00
- Data rozpoczęcia:
- 19.05.2025
- Data zakończenia pracy:
- 18.09.2025
- Stypendium brutto
- 1 994,40 PLN
- System wynagradzania:
- -
- Zawód:
- pomoc kuchenna
Wymagania
- Konieczne:
- Wykształcenia: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne,
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, - Inne:
- Osoba zdolna do pracy.Osoba z wykształceniem gastronomicznym, posiadająca książeczkę sanepidu
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- kontakt przez PUP
- Adres www
- -
- Sposób aplikowania
- za pośrednictwem urzędu
- Nazwa urzędu pracy
- Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
- Adres
- Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
- Osoba do kontaktu
- Marzena KAŃKA
- Numer telefonu
- 184149426
- -