
Logo - OFERTY PUP
Zakres obowiązków: opracowanie Menu oraz dokładnych receptur dla poszczególnych dań, tworzenie Menu w oparci o składniki sezonowe, testowanie posiłków i szkolenie pracowników, planowanie produkcji oraz realizacja zamówień, zarządzanie zapasami, przestrzenie i kontrola zasad jakości i bezpieczeństwa pracy
Szczegóły
- Oferta pracy
- ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
- Numer
- StPr/25/2198
- Dodane przez
- Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
- Zakres obowiązków
- opracowanie Menu oraz dokładnych receptur dla poszczególnych dań, tworzenie Menu w oparci o składniki sezonowe, testowanie posiłków i szkolenie pracowników, planowanie produkcji oraz realizacja zamówień, zarządzanie zapasami, przestrzenie i kontrola zasad jakości i bezpieczeństwa pracy
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- 1.000
- Zmianowość:
- inna
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- 160.00
- Data rozpoczęcia:
- 26.05.2025
- Data zakończenia pracy:
- 25.05.2028
- Wynagrodzenie brutto
- od 4 666 PLN
- System wynagradzania:
- Czasowy ze stawką miesięczną
- Zawód:
- pozostali szefowie kuchni i organizatorzy usług gastronomicznych
Wymagania
- Konieczne:
- Wykształcenia: zasadnicze zawodowe,
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- kontakt przez PUP
- Adres www
- -
- Sposób aplikowania
- za pośrednictwem urzędu
- Nazwa urzędu pracy
- Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
- Adres
- Wąwozowa 34, 31-752 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
- Osoba do kontaktu
- Piotr Gajda
- Numer telefonu
- 126868143
- -