Logo - OFERTY PUP
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur przy żywieniu zbiorowym. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 5:30-13:30 do ustalenia z pracodawcą + soboty, niedziele, święta.
Szczegóły
- Oferta pracy
- PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
- Numer
- StPr/24/2779
- Dodane przez
- Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Warunki pracy i płacy
- Miejsce pracy:
- Okrężna 14, 40-808 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
- Zakres obowiązków
- - Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur przy żywieniu zbiorowym. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 5:30-13:30 do ustalenia z pracodawcą + soboty, niedziele, święta.
- Rodzaj umowy:
- -
- Wymiar etatu:
- -
- Zmianowość:
- nie dotyczy
- Liczba godzin pracy w tygodniu:
- 40.00
- Liczba godzin pracy w miesiącu:
- -
- Data rozpoczęcia:
- 31.10.2024
- Data zakończenia pracy:
- -
- Wynagrodzenie brutto
- od 28,1 PLN
- System wynagradzania:
- -
- Zawód:
- kucharz*
Wymagania
- Konieczne:
- Wykształcenia: zasadnicze zawodowe,
- Inne:
- Wymagane wykształcenie min. zawodowe - mile widziane gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza przy żywieniu zbiorowym. Mile widziana AKTUALNA książeczka sanepidu, ale niekoniecznie.
Dane pracodawcy
- Pracodawca
- "NIROPRIM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
- Adres www
- -
- Sposób aplikowania
- bezpośrednio do pracodawcy
- Nazwa urzędu pracy
- Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
- Adres
- Okrężna 14, 40-808 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
- Osoba do kontaktu
- Agnieszka Dłubak
- Numer telefonu
- 695-434-542
- -