Katowice,

PRZYGOTOWYWANIE POTRAW

ID: 4201950

Logo - OFERTY PUP

Zakres obowiązków: - Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur przy żywieniu zbiorowym. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 5:30-13:30 do ustalenia z pracodawcą + soboty, niedziele, święta.

Szczegóły

  • Oferta pracy
  • PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
  • Numer
  • StPr/24/2779
  • Dodane przez
  • Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Warunki pracy i płacy

  • Miejsce pracy:
  • Okrężna 14, 40-808 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
  • Zakres obowiązków
  • - Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur przy żywieniu zbiorowym. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 5:30-13:30 do ustalenia z pracodawcą + soboty, niedziele, święta.
  • Rodzaj umowy:
  • -
  • Wymiar etatu:
  • -
  • Zmianowość:
  • nie dotyczy
  • Liczba godzin pracy w tygodniu:
  • 40.00
  • Liczba godzin pracy w miesiącu:
  • -
  • Data rozpoczęcia:
  • 31.10.2024
  • Data zakończenia pracy:
  • -
  • Wynagrodzenie brutto
  • od 28,1 PLN
  • System wynagradzania:
  • -
  • Zawód:
  • kucharz*

Wymagania

  • Konieczne:
  •    Wykształcenia: zasadnicze zawodowe,
      
  • Inne:
  • Wymagane wykształcenie min. zawodowe - mile widziane gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza przy żywieniu zbiorowym. Mile widziana AKTUALNA książeczka sanepidu, ale niekoniecznie.

Dane pracodawcy

  • Pracodawca
  • "NIROPRIM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
  • Adres www
  • -
  • Sposób aplikowania
  • bezpośrednio do pracodawcy
  • Nazwa urzędu pracy
  • Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
  • Adres
  • Okrężna 14, 40-808 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
  • Osoba do kontaktu
  • Agnieszka Dłubak
  • Numer telefonu
  • 695-434-542
  • E-mail
  • -