Siewierz,

PIEKARZ CIASTOWY

ID: 4201743

Logo - OFERTY PUP

Zakres obowiązków: Prowadzenie ciast. Praca również w porze nocnej. Pracaw godzinach od 21:00 do 5:00 I umowa na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia.Wynagrodzenie od 4500 zł brutto + dodatek za pracę w godzinach nocnych - ostateczne wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą, zależne od poziomu kwalifikacji kandydata.

Szczegóły

  • Oferta pracy
  • PIEKARZ CIASTOWY
  • Numer
  • StPr/24/1529
  • Dodane przez
  • Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie

Warunki pracy i płacy

  • Miejsce pracy:
  • Bema 58, 42-470 Siewierz, powiat: będziński, woj: śląskie
  • Zakres obowiązków
  • Prowadzenie ciast. Praca również w porze nocnej. Pracaw godzinach od 21:00 do 5:00 I umowa na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia.Wynagrodzenie od 4500 zł brutto + dodatek za pracę w godzinach nocnych - ostateczne wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą, zależne od poziomu kwalifikacji kandydata.
  • Rodzaj umowy:
  • -
  • Wymiar etatu:
  • 1.000
  • Zmianowość:
  • jedna zmiana
  • Liczba godzin pracy w tygodniu:
  • 40.00
  • Liczba godzin pracy w miesiącu:
  • 160.00
  • Data rozpoczęcia:
  • 06.11.2024
  • Data zakończenia pracy:
  • -
  • Wynagrodzenie brutto
  • od 4 500 do 5 000 PLN
  • System wynagradzania:
  • Czasowy ze stawką miesięczną
  • Zawód:
  • piekarz*

Wymagania

  • Konieczne:
  •    Wykształcenia: zasadnicze zawodowe,
      Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych,
  • Inne:
  • Wykształcenie zasadnicze zawodowe - piekarz lub min. 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku piekarza.Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych.

Dane pracodawcy

  • Pracodawca
  • ZAKŁAD PIEKARNICZY "MALTA" JERZY MALTAZAR
  • Adres www
  • -
  • Sposób aplikowania
  • bezpośrednio do pracodawcy
  • Nazwa urzędu pracy
  • Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
  • Adres
  • Bema 58, 42-470 Siewierz, powiat: będziński, woj: śląskie
  • Osoba do kontaktu
  • Grazyna Gruszka
  • Numer telefonu
  • 32 678 13 61
  • E-mail
  • -