Zakres obowiązków: - Zakres obowiązków:1. Pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z ustalonymi recepturami,2. Dbanie o estetykę przyrządzanych potraw,3. Wykorzystywanie powierzonego towaru zgodnie z planowym jadłospisem,4. Właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi,5. Współpraca z innymi pracownikami kuchni,6. Pomoc przy pobieraniu towaru z magazynu,7. Dbanie o należyty stan maszyn, urządzeń i sprzętu,8. Dbanie o porządek i ład w miejscu pracy,9. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.- Praca 5 dni w tygodniu. Praca na dwie zmiany po 8 godzin od 6:00-14:00, 10:00-18:00. Praca również w soboty, niedziele i święta w godzinach 6:00-18:00 - według harmonogramu czasu pracy (lub wydłużenie normy pracy do 12 godzin (6:00-18:00) w ramach równoważnego czasu pracy).
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy