Zakres obowiązków: obszar produkcji praca przy grillu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowanie produktów (np. kanapek, sałatek) i półproduktów, utrzymanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń)obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorącychprzyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyńprace magazynowe - dostawy półproduktów na obszary produkcji i sprzedażysala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnejprace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy