Opis zadań: Przygotowywanie warzyw i owoców obrabianie, krojenie, szatkowanie, siekanie.Gastronomiczna rozbiórka mięsa.Wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza.Wydawanie posiłków.Porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych.Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.Przestrzeganie przepisów BHP i przeciwpożarowych.Utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego.Dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym.Czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn.Zmywanie naczyń po zakończeniu dnia pracy.Doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom.Pozostałe prace porządkowe, mające na celu utrzymanie kuchni w czystości.Utrzymanie porządku i czystości stołówki
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy