Zakres obowiązków: - organizowanie pracy własnej i zespołu w kuchni,- delegowanie zadań podległym pracownikom, - przestrzeganie zasad ZERO WASTE i ogromny szacunek do produktu,- nadzorowanie i przygotowywanie potraw wraz z załogą zgodnych z recepturą, - kontrolowanie smaku, wyglądu i estetyki wydawanych potraw,- odpowiedzialność za ustalanie menu,- odpowiedzialność za formę serwowania dań,- planowanie zamówień towarów na kuchnię,- sporządzanie harmonogramu czasu pracy pracowników kuchni,- szkolenie pracowników z systemu HACCP oraz aktualizowanie zapisów w księdze HACCP,- umiejętność przeprowadzania szkoleń stanowiskowych dla nowych pracowników,- tworzenie receptur zgodnie z zasadami Food Cost oraz ich aktualizacja,- kontrolowanie, jakości dostarczanych surowców oraz terminów przydatności do spożyciarównoważny stystem czasu pracy;godziny pracy: 08:00 - 22:00;
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy