Zakres obowiązków: Planowanie, organizowanie i nadzorowanie procesu żywienia w przedszkolu. Prowadzenie dokumentacji magazynowej (przyjęcia, wydania, rozchody artykułów spożywczych) oraz dokumentacji żywieniowej. Dokonywanie zamówień artykułów spożywczych i innych niezbędnych produktów; planowanie zakupów i przyjmowanie towaru. Układanie jadłospisów zapewniających zdrowe, zróżnicowane i dobrze zbilansowane posiłki, z uwzględnieniem specjalnych potrzeb dzieci na dietach oraz obowiązujących norm żywieniowych i wymogów sanitarnych .Utrzymywanie czystości i porządku w pomieszczeniach użytkowanych przez grupy przedszkolne. Współpraca z nauczycielami w zapewnianiu bezpieczeństwa i opieki dzieciom. Obsługa posiłków, pomoc przy czynnościach organizacyjnych. •Pomoc dzieciom w wykonywaniu czynności samoobsługowych.
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy