Zakres obowiązków: - Przygotowanie posiłków w małej gastronomii. - Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta.
Szczegóły
Oferta pracy
KUCHARZ W MAŁEJ GASTRONOMII
Numer
StPr/25/1611
Dodane przez
Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Warunki pracy i płacy
Miejsce pracy:
Francuska 19, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Zakres obowiązków
- Przygotowanie posiłków w małej gastronomii. - Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta.
Rodzaj umowy:
-
Wymiar etatu:
1.000
Zmianowość:
inna
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Liczba godzin pracy w miesiącu:
-
Data rozpoczęcia:
14.07.2025
Data zakończenia pracy:
-
Wynagrodzenie brutto
od 5 500 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
kucharz*
Wymagania
Konieczne:
Wykształcenia: brak lub niepełne podstawowe, Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja pracy, Zdolności kulinarne, Kreatywność,
Inne:
Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub osoba potrafiąca i lubiąca gotować. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi Pracodawca). Wymagana znajomość kuchni polskiej. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań. Wymagana znajomość zasad HACCP i GHP. Wymagana umiejętność gotowania dla większej ilości osób.
Dane pracodawcy
Pracodawca
KUCHNIA NA + BARBARA ROGOWSKA
Adres www
-
Sposób aplikowania
bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu pracy
Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres
Francuska 19, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie