Zakres obowiązków: - Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów żywnościowych,5. wydawanie posiłków słuchaczom oraz osobom uprawnionym do żywienia,6. właściwe użytkowanie sprzętu i urządzeń technicznych stanowiących wyposażenie stołówki,7. kierowanie zespołem ludzkim podczas pracy zmianowej w przypadku nieobecności kuchmistrza i szefa kuchni.- Godziny pracy pomiędzy 5.00 a 21.00, od poniedziałku do niedzieli, 5 dni w tygodniu - praca zmianowa w równoważnym systemie czasu pracy z przedłużonym dobowym wymiarem do 12 godzin oraz ruchomy system czasu pracy - praca zgodnie z harmonogramem.
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy