Zakres obowiązków: Przygotowanie i obróbka składników: odpowiedzialność za staranne i higieniczne przygotowanie półproduktów (mycie, krojenie, porcjowanie) oraz obróbkę termiczną (gotowanie, smażenie, pieczenie) zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami jakości.Realizacja zamówień i dbałość o estetykę dań: sprawna i terminowa realizacja zamówień klienta w trakcie serwisu (mise en place, wydawka), z zachowaniem wysokiej jakości smaku i estetycznego, zgodnego ze standardami firmy, sposobu prezentacji potraw.Utrzymanie porządku i higieny stanowiska pracy: codzienne dbanie o czystość, porządek i dezynfekcję stanowiska pracy, sprzętu oraz narzędzi kuchennych, w ścisłej zgodzie z zasadami HACCP oraz przepisami sanitarnymi.Kontrola zapasów i minimalizacja strat: monitorowanie stanów magazynowych.Praca w godz. 10:00-20:00.Po okresie próbnym umowa o pracę na rok.
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy