Zakres obowiązków: higieniczne przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz zgodnie z wymogami HACCP, sporządzenie zapotrzebowania właściwej ilości surowców niezbędnych do przygotowania posiłków wg jadłospisów dekadowych, dbałość o wysoką jakość przygotowywanych potraw, przestrzeganie norm, ilości i jakości wydawanych posiłków, przyjmowanie produktów z magazynów do obróbki, przygotowywanie i przechowywanie próbek żywnościowych, prowadzenie oszczędnej gospodarki materiałowej, właściwa i zgodna z instrukcją obsługa urządzeń i sprzętów stanowiących wyposażenie kuchni, przestrzeganie higieny osobistej i estetyki miejsca pracy, dbałość o stan sanitarno-higieniczny powierzonego odcinka pracy, nadzorowanie i koordynowanie prac pomocy kuchennych oraz uczestników CIS na danym odcinku pracy, wykonywanie innych zadań zleconych przez Dyrektora
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy