Opis zadań: przeszkolenie z zakresu bhp i ppoż,przeszkolenie w zakresie zasad i zachowania tajemnicy służbowej,przeszkolenie z zakresu ochrony danych osobowych,obróbka wstępna surowców z zachowaniem ich wartości odżywczej,przeprowadzanie kontroli i degustacji przygotowanych potraw pod względemjakościowym i ilościowym przy wykorzystaniu zasad dobrej praktyki produkcyjnej ihigienicznej,wykonywanie wszystkich czynności związanych z produkcją żywności zgodnie zplanem HACCP Stołówki Miejskiej, uczestnictwo przy planowaniu jadłospisów wraz z dietetykiem Stołówki Miejskiej woparciu o receptury potraw z uwzględnieniem podstawowych wartości odżywczych dla dzieci i młodzieży szkolnej, a także konsumentów dorosłych,uczestnictwo w szkoleniach wewnętrznych organizowanych w Stołówce Miejskiej wGrybowie z zakresu stosowania wymagań dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej oraz wdrażania systemu HACCP,planowanie pracy i przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogamihigieniczno-sanitarnymi,samodzielne planowanie i koordynowanie pracy w kuchni prowadzenie instruktażu w zakresie metod i technik sporządzania wyrobów kulinarnych,organizowanie porcjowania i wydawania posiłków w podległych Stołówce MiejskiejPunktach Wydawania Posiłków /Placówki Oświatowej.obsługa maszyn i urządzeń znajdujących się na terenie zakładu Stołówki Miejskiej w Grybowie oraz Punktach Wydawania Posiłków.obsługa klientów Stołówki Miejskiej w oparciu o podstawowe zasady marketingowe.Staż w Grybowie w godz. 7.00-15.00
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy