Zakres obowiązków: 1. Pomoc przy przygotowywaniu dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów.2. Obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań.3. Samodzielne przygotowywanie dań z menu śniadaniowego za zgodą Szefa Kuchni.4. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków.5. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą.6. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, zgodnie z wysokimi standardami.7. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny.8. Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Praca od poniedziałku do piątku oraz w soboty i niedziele w zależności od potrzeb, do ustalenia z kandydatem (średnio ok. 40h w tygodniu).
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy