Zakres obowiązków: 1. Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,2. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,3. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, 4. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,5. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,6. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami,7. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,8. Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Praca od poniedziałku do piątku oraz w soboty i niedziele w zależności od potrzeb, do ustalenia z kandydatem (średnio ok. 40h w tygodniu).
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy