Zakres obowiązków: Zapoznanie się z Zakładowym Kodeksem Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz przestrzeganie zasad GMP i GHP w nim zawartych. Dostarczanie półproduktów, produktów i podawanie ich obróbce wstępnej i wtórnej zgodnie z zasadami GMP i GHP. Sporządzanie posiłków w oparciu o jadłospis dekadowy, według ustalonych norm i receptur kulinarnych z uwzględnieniem walorów smakowych, dbanie o jakość przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków. Zmywanie i dezynfekcja naczyń zgodnie z instrukcjami HACCP. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Zachowywanie wymaganej czystości w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych. Zachowanie wymaganej czystości sprzętu kuchennego.
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy