Zakres obowiązków: Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw i produktów do obróbki termicznej zgodnie z jadłospisem oraz ich obróbka termiczna,2. przygotowanie do obróbki wstępnej półproduktów i produktów żywnościowych;3. porcjowanie produktów żywnościowych,4. właściwe użytkowanie sprzętu i urządzeń technicznych stanowiących wyposażeniestołówki,5. wydawanie posiłków słuchaczom oraz osobom uprawnionym do żywienia,6. wykonywanie czynności kelnerskich,7. wykonywanie czynności porządkowych na terenie stołówki;- Godziny pracy pomiędzy 5.00 a 21.00, od poniedziałku do niedzieli, 5 dni w tygodniu - praca zmianowa w równoważnym systemie czasu pracy z przedłużonym dobowym wymiarem do 12 godzin oraz ruchomy system czasu pracy - praca zgodnie z harmonogramem.
Szczegóły
Warunki pracy i płacy
Wymagania
Dane pracodawcy